[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Kate Austen - Viquipèdia

Kate Austen

De Viquipèdia

Katherine Austen, més coneguda com Kate és un personatge de ficció de la sèrie de televisió Lost, interpretat per l'actriu Evangeline Lilly.

Taula de continguts

[edita] Personatge en la Serie

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Kate Austen és una dona complicada. Bella i astuta, indomable però a la vegada, vulnerable. És la primera a l'illa a familiaritzar amb Jack Shephard, després d'ajudar-lo a curar-se un tall a causa de l'accident aeri. En aquest episodi, Jack li va ensenyar un truc per a dominar la por: contar fins a cinc i oblidar-se completament d'ell, encara que aquesta noia no sembla tenir-li por a no-res, o pretén no tenir-lo, oferint-se voluntàriament per a cada expedició realitzada.

Abans de l'accidenti Kate era fugitiva de la justícia. La persegueixen per assassinar al seu padrastre fent explotar la casa en la qual vivia amb la seva mare, encenent el gas de la cuina com detonant explosiu. Va Ser capturada en Sidney gràcies a que el granger per al qual treballava la delata per una recompensa de 23.000 dòlars, estava sent custodiada en l'avió pel policia que sempre la va estar perseguint des que la seva Mare l'acusa per l'homicidi, aquest policia resulta molt mal ferit quan l'avió s'estavellà, a causa d'un tros de metall que se li incrustà a l'abdomen, pel que Sawyer li aplicaria una "eutanàsia" poc efectiva; disparant-li en el pit.

Des del començament manté una relació d'amistat amb Jack, encara que tots bromegen sobre ells.Així mateix, comença a tenir una relació especial amb Sawyer, en la qual les baralles i burles sarcàstiques són freqüents. Una relació d'amor i odi, en poques paraules, la qual es concreta en la tercera temporada.

Kate es debat entre Jack i Sawyer. Malgrat haver-se ficat al llit amb Sawyer i pregar-li a Jack que salvi la seva vida operant a Ben (el líder dels altres que té un tumor en la medul·la espinal) es resisteix a fugir amb Sawyer i abandonar a Jack allí, de fet torna a rescatar-lo encara que ell li va demanar que no ho fes. AL final de la tercera temporada la gelosia que sent per l'especial relació d'amistat que sorgeix entre Jack i Juliet, que han aconseguit escapar-se del campament dels altres, la fan tornar amb Sawyer mes per despit que per amor.

Quan Kate veu a Juliet besar a Jack per a acomiadar-se d'ell i marxar-se amb Sawyer a una missió de rescat, Kate pensa que tot esta perdut però poc temps després Jack d'acosta a ella preocupat pel seu estat d'ànim i davant la seva sorpresa el li contesta que es preocupa perquè l'ama. Kate no surt de la seva sopresa però no és capaç de dir res.

Ja en la quarta temporada, es pot veure a una Kate Austen ja fora de la illa, on en el món civilitzat és jutjada pels crims comesos abans de l'accident aeri. Ella al costat de Jack Shepard, Hugo "Hurley" Reyes, Sayid Farrah i ... ?) són coneguts com "els 6 del Oceanic" (The Oceanic Six) herois que van aconseguir sobreviure a l'accident aeri del qual es creia que no hi habia superivents.

Al final del capítol 4 de la 4ta temporada (Eegtown) es pot veure com Kate ingressa a un luxosa casa (comprada amb la indemnització de l'empresa aèria) i aixeca en braços a Aaron (el fill de Claire Littleton que va néixer en la illa) el qual desconeix qui és la seva mare biològica

[edita] Amors (a la Sèrie)

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.


Kate ha estat, probablement, des del començament de la sèrie, la dona més desitjada en l'illa, sobretot per Jack i per Sawyer.

Primera temporada

Sawyer:

-Sawyer aconsegueix besar-la després d'un ardit.

-El fet que inicialment compadeixi a Sawyer fa que ambdós es vagin acostant, encara que l'actitud oberta i descarada d'ell no es vegi corresposta.

Jack:

-El seu gran amic. Ja des del principi tots bromegen entorn a la seva relació.

-Es distancien un poc després de descobrir Jack que ella és una fugitiva.

Segona temporada

Sawyer:

-Admet que l'ama davant de Jack.

-Duu el seu enamorament en secret (de cara a Kate).

Jack:

-Es besen per primera vegada.

-Es distancia un poc de Kate quan ella fuig després del petó i després li diu que sent haver-la besat al que el contesta "A mi no em sap greu".

Tercera temporada

Sawyer:

-La seva relació es fa més propera al ser empresonats junts.

-Es fiquen al llit en una de les gàbies.

Jack:

-Assoleix veure a traves d'unes càmeres la trobada de Sawyer i Kate, el que li fa sentir-se traït.

-Jack li diu que l'estima.

[edita] Veu en Castellà

[edita] Enllaços externs