[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

José Cabanes Corcera - Viquipèdia

José Cabanes Corcera

De Viquipèdia

José Cabanes Corcera (Genovés 1981) rep el malnom de Genovés II per ser fill del mític Genovés I, i actualment és un dels pilotaris professionals capdavanters en la nòmina de l'empresa ValNet, havent arribat a ser convocat per la Selecció Valenciana de Pilota. A l'escala i corda juga de dauer.

Genovés II jugant a Llargues
Genovés II jugant a Llargues

De ben menut va començar a l’escola municipal de Genovés d’on va passar a les escoles de tecnificació. Amb 16 anys, el 6 de maig de 1998 es va vestir de blanc al trinquet de Vilamarxant. S’ha proclamat campió en dos ocasions de la Lliga Caixa Popular i l´any 2002 debutà en el Campionat Individual deixant una gran impressió ja que va ser capaç d’anar superant eliminatòries des de la primera fase fins a la tercera.

José Cabanes és hui el número dos de la pilota, l'únic que li pot parlar de tu a Álvaro en el mà a mà, un fenomen mediàtic que ha animat els campionats i les grades.

La seua explosió esportiva es va produir en la final de l'Individual d'Escala i corda de 2004: Tenia a Álvaro contra les cordes (15-55) però no aconseguí la victòria (60-55). Des d'ençà els aficionats frueixen quan s'anuncia un desafiament entre ambdós pilotaris, ja que és garantia d'espectacle i rivalitat esportiva.

[edita] Palmarés

[edita] Enllaços externs