[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Joan Cortey i Serrano - Viquipèdia

Joan Cortey i Serrano

De Viquipèdia

Joan Cortey i Serrano (Palafrugell, 1943) és un palafrugellenc que ha col·laborat en diverses activitats a la seva població; de caire cultural (bàsicament teatral) i cívic (fou president, durant 3 anys, de l'Associació d'Amics i Veïns de Calella de Palafrugell, prenent el relleu de Carles Sentís). És marmessor de la fica del Cap Roig per decisió del matrimoni Woevodsky.

La seva vida professionalva començar al càming "La Siesta" de Calella on es va iniciar en la pràctica d'idiomes, que tan útils li han estat en la seva trajectòria laboral.

A començament dels anys setanta va entrar a treballar a la Caixa de Girona, al carrer Estret, on va arribar al càrrec de director de la sucursal. Quan es va obrir l'única oficina de l'entitat a Madrid, en Joan Cortey hi va anar com a delegat durant vuit anys fins que va retornar a Palafrugell per motius familiars.

A partir del 1997, i fins la jubilació, ha estat relacions públiques als establiments de la família Figueras, entre els quals l'hotel Mas de Torrent.