[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fundació Wikimedia - Viquipèdia

Fundació Wikimedia

De Viquipèdia

Logotip de la fundació Wikimedia, realitzat per usuari "Neolux"
Logotip de la fundació Wikimedia, realitzat per usuari "Neolux"

La Wikimedia Foundation, Inc. és l'organització matriu de Wikipedia, Wiktionary, Wikiquote, Wikibooks, Wikisource, In Memoriam 9/11 i Nupedia. És una organització sense ànim de lucre instituïda sota les lleis de Florida (Estats Units). La seva existència va ser oficialment anunciada pel director general de Bomis i cofundador de Wikipedia, Jimbo Wales el 20 de juny de 2003. El nom de "Wikimedia" va ser encunyat per Sheldon Rampton en una llista de correu (WikiEN-l) al març del 2003. Els noms dels dominis http://wikimedia.org i wikimediafoundation.org van ser adquirits per a la fundació, per Daniel Mayer.

[edita] Principals projectes de Wikimedia

La Fundació Wikimedia és una organització sense ànim de lucre que manté la Viquipèdia i altres projectes multilingües i de contingut lliure:
Wikicommons Wikicommons
Dipòsit multimèdia
Meta Meta
Coordinació dels projectes Wikimedia
Viccionari Viccionari
Diccionari i tesaurus
Viquillibres Viquillibres
Llibres i manuals
Viquidites Viquidites
Col·lecció de dites i citacions
Wikisource Viquitexts
Documents lliures
Viquiespècies Viquiespècies
Directori d'espècies
Viquinotícies Viquinotícies
Notícies


[edita] Enllaços externs

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a:
Fundació Wikimedia


Projectes de la Fundació Wikimedia Wikimedia
Viquillibres (Wikijunior) · Wikiversity · Wikimedia Commons · Viccionari · Viquinotícies · Viquipèdia · Viquidites · Viquitexts · Viquiespècies · Meta-Wiki · Wikimedia Incubator


Aquest article sobre informàtica és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant-ne la qualitat, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.