[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fortunato Mallimaci - Viquipèdia

Fortunato Mallimaci

De Viquipèdia

Fortunato Horacio Mallimaci és un sociòleg argentí. Va néixer el 8 d'abril de 1950 i és doctor en Sociologia per l'Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales de París.


[edita] Trajectòria

Va ser Degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Buenos Aires i Director del Centre d'Alts Estudis Franc - Argentí de la Universitat de Buenos Aires. Ha dictat nombrosos cursos de postgrau en Universitats nacionals i internacionals de prestigi i rellevància. Actualment és professor titular de la càtedra: "Història Social Argentina" i del seminari: Societat i religió (Carrera de Sociologia), en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Buenos Aires. S'ocupa com Investigador Principal del Conicet en el Ceil-Piette en l'àrea Societat, Cultura i Religió. Els seus temes d'investigació estan vinculats amb les següents temàtiques: sociologia històrica del catolicisme, grups religiosos en sectors populars i pobresa i polítiques socials.


[edita] Obres

Alguns títols de les seves publicacions són: "La diversité réligieuse dans la vaig citar globale: hétérogéneité institutionnelle et individualisation du croire" en Social Compass, Revue Intrernationale de Sociologie de la Religion, Bèlgica, vol. 45, N¼ 1, març 1998. "Religión, modernidad y catolicismo integral en Argentina", Revista de la Facultat Llatinoamericana de Ciències Socials, FLACSO Mèxic, "Religión e imaginario social", compilador al costat de Roberto Di Stefano, Buenos Aires, 2001.