[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fist-fucking - Viquipèdia

Fist-fucking

De Viquipèdia

El terme fist-fucking (de l'anglès fist, "puny", i fucking, "fornicar", a cops abreujat a fisting o l'acrònim FF) fa referència a una pràctica sexual consistent a penetrar la vagina o l'anus mitjançant la introducció de la totalitat de la mà de manera que acaba totalment inserit dins el conducte vaginal o anal. Malgrat el que suggereix el nom, no s'introdueix pas la mà en forma de puny, sinó afusada.

La seva execució requereix, d'una banda, un gran nivell de relaxació dels músculs vaginals o anals per part del subjecte passiu, i una cura especial per tal de no lesionar les parets vaginals o anals per part de la persona que introdueix la mà, i, en tot cas, és recomanable prèviament una aplicació generosa de vaselina a la mà que ha de ser introduïda.

El fist-fucking té sovint un component clar de dominació-submissió entre el que el practica de forma activa i el que rep el puny dins el seu cos. És força corrent en pràctiques de sadomasoquisme sexual. En els ambients gais està també molt desenvolupat en la seva modalitat anal. No és tan corrent, però, entre lesbianes.

En el seu vessant heterosexual és una pràctica creixent en el cinema pornogràfic, on ha arribat a esdevenir-ne un autèntic subgènere minoritari.