[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fira del Teatre de Tàrrega - Viquipèdia

Fira del Teatre de Tàrrega

De Viquipèdia

La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques més important i amb més trajectòria de l'Estat espanyol i un dels més rellevants d'Europa. Té lloc cada any el segon cap de setmana del mes de setembre.

La Fira de Teatre és un espai per a l'exhibició i la compravenda d'espectacles i al mateix temps un fòrum per al contacte, l'intercanvi i la difusió entre professionals. La Fira programa espectacles de les diverses disciplines escèniques, tot i que fa especial èmfasi en les formes contemporànies i visuals i en els llenguatges universals per tal de propiciar la innovació i la circulació d'espectacles. Segons els organitzadors, l'objectiu principal d'aquesta Fira és contribuir decididament a la dinamització de la indústria de les arts escèniques.

La Fira fou fundada l'any 1981 per l'Ajuntament de Tàrrega i impulsada pel grup Comediants i, any rere any, converteix la ciutat de Tàrrega en un immens aparador de les arts escèniques contemporànies i en una convocatòria lúdica i cultural de primer ordre.

[edita] Enllaços externs

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a:
Fira del Teatre de Tàrrega


Escut de l'Urgell Aquest article sobre l'Urgell és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.