[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Férez - Viquipèdia

Férez

De Viquipèdia

Férez
Localització
Municipi de Castella-la Manxa
Vista general de Férez
Vista general de Férez
Estat
• Autonomia
• Província
• Comarca
Espanya
Castella-la Manxa
Província d'Albacete
Sierra del Segura
Superfície 18,42 km²
Altitud 952 m
Població (2005)
  • Densitat
1.095 hab.
59,45 hab/km²
Coordenades nd
Sistema polític
Nuclis

1
Codi postal 02436

Férez és un municipi situat al sud de la província d'Albacete, en les últimes estribacions de la serra del Segura. El 2005 tenia 1095 habitants censats, segons dades del INE.

[edita] Demografia

La seva evolució demogràfica es caracteritza per un bec demogràfic cap a 1950 i un posterior declivi molt pronunciat, d'una mica més de trenta anys, acabat en una fase de relativa estabilització. Segueix el patró demogràfic general en la serra del Segura, amb valors lleugerament més alts: entre 1950 i 2005, la serra va perdre un 63%, Férez un 60%; entre 1900 i 2005, Férez va perdre un 36%, i la serra un 41%. En els últims quinze anys, no obstant això, la població s'ha estabilitzat, com en els pobles més propers (com Socovos), una cosa que encara no és general en la comarca.


Bandera de Castella - la Manxa Aquest article sobre Castella - la Manxa és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.