[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Els Saulons d'en Déu - Viquipèdia

Els Saulons d'en Déu

De Viquipèdia

Els Saulons d'en Déu és una urbanització i entitat de població de Bigues i Riells.

És accessible des de Sant Feliu de Codines, des del primer revolt a dretes que té la carretera C-59 al entrar al terme municipal codinenc o, per la cara oposada, per la carretera de l'Avinguda del Castell de Montbui.

Entre les instal·lacions cal destacatar una piscina municipal amb pista de tennis, (encara que està en desús actualment), un parc infantil, una pista de sorra de futbol i una residència d'avis. Actualment s'ha creat una junta de veïns per tal de millorar tota la zona.

Després de moltes demandes l'ajuntament va accedir a millorar l'entrada a la urbanització. Passant de ser un camí mig asfaltat i amb sotracs a ser una carretera totalment acondicionada amb voreres al lateral, arbres i bancs per seure-hi.


Ubicació del Vallès Oriental Aquest article sobre el Vallès Oriental és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.