[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

El Tiempo - Viquipèdia

El Tiempo

De Viquipèdia

Capçalera del diari El Tiempo
Capçalera del diari El Tiempo

El Tiempo és un diari fundat el 30 de gener de 1911 per Alfonso Villegas Restrepo a Colòmbia.

El 1916 fou adquirit per Eduardo Santos Montejo, convertint-se en director del diari fins el 1976. En l'actualitat encara continua en poder dels seus descendents, una de les famílies més influents i poderoses del país, i és la base d'un imperi econòmic de mitjans de comunicació conegut com Casa Editorial El Tiempo (CEET).

En l'actualitat és el diari de més circulació a Colòmbia, i pràcticament l'únic nacional gràcies a la crisi econòmica que patí el seu diari rival El Espectador, que l'any 2001 va convertir-se en setmanari. La seva circulació de dilluns a dissabte és de 2403964 exemplars, i l'edició de diumenge ascendeix a 475.046 (dades de 2004).

El Tiempo publica sis edicions regionals, Bogotà, Carib (Barranquilla, Cartagena d'Índies, Santa Marta, Sincelejo, Riohacha and Valledupar), Medellín, Café (Pereira, Manizales, Armenia), Cali (Cali, Popayán, Pasto) i l'edició Nacional.

El 1987 El Tiempo, juntament amb el diari El Espectador, foren guardonats amb el Premi Príncep d'Astúries de Comunicació i Humanitats.

[edita] Enllaços externs