[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Desastre de Heysel - Viquipèdia

Desastre de Heysel

De Viquipèdia

El desastre de Heysel és el conjunt de successos succeïts el 29 de maig de 1985 a l'Estadi de Heysel de Brussel·les, a Bèlgica, en el que van morir 39 aficionats (34 italians seguidors de la Juventus FC, dos belgues, dos francesos i un britànic) a causa d'una allau d'aficionats en els prolegòmens de la final de la Copa d'Europa de futbol entre el Liverpool FC i la Juventus FC.

Els successos també van provocar uns 600 ferits.


Aquest article sobre història és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.



Futbol Aquest article sobre futbol és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.