[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

David Navarro Pedrós - Viquipèdia

David Navarro Pedrós

De Viquipèdia

David Navarro
Informació personal
Nom complet David Navarro Pedrós
Data de naixement 25 de maig de 1980
Lloc de naixement Sagunt, Espanya
Alçada 1,88 m
Pes 82 kg.
Informació del club
Club actual the Balearic Islands RCD Mallorca
Número 17
Posició Defensa
Clubs professionals
Anys Club PJ (gols)
2001-2007
2007-
the_Land_of_Valencia_(official) Valencia CF
the Balearic Islands RCD Mallorca (cedit)
58 (4)
0 (0)

David Navarro Pedrós és un futbolista del (Sagunt, al Camp de Morvedre (País Valencià, nascut el 25 de maig de 1980). Juga de defensa central i el seu actual equip és el Reial Mallorca.

Taula de continguts

[edita] Biografia

David Navarro és un defensa format en les categories inferiors de el València CF que destaca per la contundència a l'hora de tallar el joc del rival. El seu debut en el primer equip es va produir en la temporada 2001-2002 en la qual va disputar dos partits. La temporada següent va seguir simultanejant el primer equip amb el filial, València B disputant tres partits en la màxima categoria.

La seva incorporació de ple dret a la primera plantilla es va produir en la temporada 2003-2004 encara que mai ha estat una peça fonamental per a cap dels seus entrenadors.

En el partit de tornada front el Inter de Milà corresponent als vuitens de final de la Lliga de Campions 2007-2008, va copejar Nicolás Burdisso, jugador de l'equip italià, en una baralla que es va produir al finalitzar el partit, fracturant-li el septe nasal al jugador argentí, fet pel qual va ser suspès durant 7 mesos per la UEFA,[1] encara que posteriorment, aquest mateix organisme decidiria reduir-li el càstig a tan sols 6 mesos. Per la seva banda el València CF li imposa una multa al jugador de 6000 euros.[2]

La temporada 2006-2007 fou cedit al RCD Mallorca.

[edita] Títols

[edita] Nacionals

[edita] Internacionals

[edita] Referències

[edita] Enllaços externs