[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fernando Navarro Corbacho - Viquipèdia

Fernando Navarro Corbacho

De Viquipèdia

Fernando Navarro
Informació personal
Nom complet Fernando Navarro Corbacho
Data de naixement 25 de juny del 1982
Lloc de naixement Barcelona, Espanya
Alçada 1,78 m.
Informació del club
Club actual RCD Mallorca
Número 3
Posició Defensa
Clubs juvenils
?-2001 FC Barcelona B
Clubs professionals
Anys Club PJ (gols)
2001-2006
2004
2005-2006
2006-
FC Barcelona
Albacete (cedit)
RCD Mallorca (cedit)
RCD Mallorca
21 (1)
7 (0)
33 (1)
37 (1)

Fernando Navarro Corbacho (nascut a Barcelona el 25 de juny de 1982) és un futbolista català que juga de defensa al RCD Mallorca.

Taula de continguts

[edita] Trajectòria

Fernando Navarro es va formar en les categories inferiors del FC Barcelona, on va ingressar als 10 anys procedent del Club de Futbol Trajana. Amb 19 anys, quan encara jugava al FC Barcelona B, el tècnic del primer equip, Charly Rexach, el va fer debutar a Primera Divisió. Va ser el 6 d'octubre del 2001, a Riazor, contra el Deportivo de la Coruña. En total, aquell any es va alinear en tres partits oficials amb el primer equip.

La temporada 2002/03 el nou tècnic, Louis Van Gaal va apostar per ell i li va donar una fitxa en el primer equip per a cobrir la baixa en el lateral esquerre de Sergi Barjuán, que havia fitxat per el Atlètic de Madrid. Fernando Navarro es va consolidar com a fix en l'onze titular durant la primera volta de la temporada, fins que el 15 de desembre es va lesionar greument en un partit contra el Sevilla FC.

La lesió en el genoll esquerre (trencament del lligament encreuat anterior amb trencament del menisc extern) el va mantenir allunyat dels terrenys de joc pràcticament un any i va frenar en sec la seva progressió. Va tornar a l'activitat a mitjan temporada 2003/04 [1], sent cedit en el mercat d'hivern a un altre equip de Primera Divisió, l'Albacete Balompié, per a adquirir rodatge.[2]

La temporada 2004/05 va tornar al FC Barcelona, on va conquistar la lliga, encara que sense entrar gaire en els plans del tècnic Frank Rijkaard.

La temporada 2005/06 va ser cedit al RCD Mallorca, on es va afermar com titular, pel que el club balear va decidir contractar-lo al terme de la campanya.

[edita] Selecció nacional

L'1 de febrer del 2008 va ser convocat, encara que no arribà a debutar, per primera vegada per la selecció espanyola absoluta pel partit amistós contra França previst per al 6 de febrer.

Ha estat internacional amb la selecció sub-21 d'Espanya. També ha jugat amb la Selecció de Catalunya.

[edita] Palmarès

[edita] Campionats nacionals

Títol Club País Any
Lliga Catalunya FC Barcelona Espanya 2005

[edita] Referències