Web Analytics Made Easy - Statcounter

[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Daniel Powter - Viquip??dia

Daniel Powter

De Viquip??dia

Daniel Powter ??s un m??sic canadenc, nascut el 25 de febrer del 1971. Va cr??ixer a Vernon, a la regi?? de la Col??mbia Brit??nica. Amb les influ??ncies dels ritmes locals, s'inici?? d'hora per la m??sica la seva mare, que era pinanista, i es va emportar a Powter amb ella en llargs viatges per veure actuar artises com Prince a Vancouver.

Taula de continguts

[edita] ??xit

El primer tema de Daniel Powter "Bad Day" no va debutar al seu Canad?? natal, sin?? a Europa a mitjans del 2005. Fou escollit pels germans Warner i va apar??ixer en un spot publicitari de Coca-Cola a tota Europa. La can???? va comen??ar a sonar en multitut de r??dios de tot el continent, i arrib?? a ocupar el n??3 a la llista total europea. El seu millor lloc va ser a Alemanya on va arribar a estar al primer lloc de la llista nacional, i al Regne Unit, on ocupar la segona posici?? a la lista de singles i es va mentir al top 10 durant tretze setmanes. A Austr??lia, va escalar fins al n??3. La can???? va arribar fins al 5 al Canad?? i encara ara ??s un ??xit al top 10 de la r??dio Adult Top 40, aix?? com un n??mero 5 al Billboard Hot 100, als EE.UU.

[edita] Trivia

Quan li van preguntar en una entrevista per qu?? sempre portava un gorro, Powter explic?? que quan era petit va petir un accident de cotxe, el qual va deixar-li una cicatriu al cap. Per aix??, utilitza el gorro per tapar-se la marca que li qued??. A m??s, senyal?? que t?? 40 gorros iguals dins el seu armari.

[edita] Discografia

[edita] ??lbums d'estudi

Daniel Powter (2005) n??5 (2 semanes) al Reino Unido, n??14 a Austr??lia

[edita] Singles

  • 2005: "Bad Day" - n??3 al Canad??; n??2 (3 semanes) al Regne Unit; n??3 a Austr??lia; n??3 a Fran??a, n??1 a Alemanya, n??1 a It??lia i n??5 als EE.UU.
  • 2005: "Free Loop" - n??43 a Austr??lia.
  • 2006: "Jimmy Gets High" - n??40 al Canad??, n??18 a It??lia.
  • 2006: "Lie To Me".

[edita] Enlla??os externs