[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Arlon - Viquipèdia

Arlon

De Viquipèdia

Arlon (en francès Arlon, en luxemburguès Arel, en neerlandès Aarlen), 20.000 habitants, capital de la província de Luxemburg.

[edita] Història

Arlon és una de les ciutats més antigues de Bèlgica. Va néixer a la cruïlla dels camins romans que connecten Reims, Trèveris i Colònia que es deia en llatí Orolaunum Vicus.

Province de Luxemburg Bandera de la Província de Luxemburg

Arlon · Attert · Aubange · Bastogne · Bertogne · Bertrix · Bouillon · Chiny · Daverdisse · Durbuy · Érezée · Étalle · Fauvillers · Florenville · Gouvy · Habay · Herbeumont · Hotton · Houffalize · La Roche-en-Ardenne · Léglise · Libin · Libramont-Chevigny · Manhay · Marche-en-Famenne · Martelange · Meix-devant-Virton · Messancy · Musson · Nassogne · Neufchâteau · Paliseul · Rendeux · Rouvroy · Saint-Hubert · Saint-Léger · Sainte-Ode · Tellin · Tenneville · Tintigny · Vaux-sur-Sûre · Vielsalm · Virton · Wellin

Veure també : Bèlgica · Valònia · Ciutats


Bandera de Bèlgica Aquest article sobre Bèlgica és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.

Coordenades: 49° 41′ N, 5° 49′ E


A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a:
Arlon