[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Alfons Arús i Leita - Viquipèdia

Alfons Arús i Leita

De Viquipèdia

Alfons Arús i Leita és un periodista català que va néixer el 22 de maig de 1961. El periodista es mou en l'àmbit de la comunicació al llarg de tota la seva trajectòria des de programes de ràdio com de televisió. Se'l considera un dels grans professionals de la ràdio a Catalunya i fins i tot d'Espanya.

La primera aparició a la televisió d'aquest periodista fou al 1989 en el programa La casa por la ventana, que s'emitia a TVE. Entre els anys 1990 i 1992, a la mateixa cadena, va presentar un programa de vídeos cassolans, anomenat Vídeos de Primera, el qual va aconseguir gran popularitat i audiència.

En el 1992 va ser fitxat per Antena 3 per a presentar l'espai humorístic, titulat Al ataque on va presentar fins a l'any 1993. Les aparicions d'aquest periodista a Antena 3 no van acabar allà sinó que va presentar un segon programa molt semblant anomenat El Chou en el 1994.

A més ha presentat diferents programes a TV3, on són un exemple el programa humorístic-esportiu Força Barça i el magazine Ja hi som.

Alfons Arús també ha estat present en les ones de ràdio amb programes radiofònics estatals com Ya te digo, a on compartia programa amb altres locutors com José Miguel Cruz, que anys després tornaria a treballar amb ell en el programa Arucitys.

En el 2004 començà a presentar el programa Arucitys a 8tv, que retransmiteix a tota Catalunya, amb qui té com a col·laboradora a la seva pròpia dona Angie Cárdenas.

Paral·lelament al programa Arucitys va començar a emetre un altre programa a la Televisió Espanyola, Tan a gustito, on parlaven de temes del cor i on bàsicament tenia la mateixa temàtica i seccions que el programa Arucitys però amb la diferència que té una difusió d'àmbit estatal. Aquest programa es va deixar d'emetre a mitjans del 2006.

Alfons Arús ha estat dues vegades nominat al TP de Oro com a millor presentador pels programes Vídeos de primera i Al Ataque.