[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Àries (astrologia) - Viquipèdia

Àries (astrologia)

De Viquipèdia

Per a la constel·lació vegeu: Àries

Símbol
Símbol

Àries és un dels signes del zodíac, el corder. Situada entre Piscis a l'oest i Taure a l'est, Àries és el primer signe del Zodíac.

Àries és una signe astrològic associat amb la constel·lació d'Aries. Sobre el zodíac, Àries es ocupat pel Sol des del —aproximadament i segons els anys— 21 de març fins el 20 d'abril. Àries s'associa amb l'equinocci de primavera.

Àries és el primer signe del Zodíac associat amb la frescor i els començaments. Els individus nascuts sota aquest signe es creu que tenen un caràcter confiat, energètic, emprenedor, entusiasta, bell, apassionat i obert a noves experiències, però també inclinat a l'egoisme, la fanfarroneria, la intolerància, la irreflexió i a la impaciència. En anatomia es diu que Àries regeix el crani, la mandíbula, els osos de la cara, el cervell, les dents superiors, l'artèria caròtide i els centres nerviosos.

Àries s'associa amb el mite grec del moltó damunt el qual foren transportats a la Còlquida, en la fugida de la seva madrastra Ino, Frixos i Hel·le, fills d'Atamant. Hel·le relliscà i caigué al mar i es va ofegar en les aigües de l'Hel·lespont. Eetes, rei de la Còlquida, acollí a Frixos, i aquest agraït sacrificà el moltó, a Zeus, i oferí el velló d'or, del moltó, al rei.


Els 12 signes astrològics del Zodíac
Àries Àries  · Taure Taure ·Gèminis Gèminis  · Càncer Càncer  · Lleó Lleó 

. Verge Verge  . Balança Balança  · Escorpió Escorpió  · Sagitari Sagitari  · Capricorn Capricorn  · Aquari Aquari · Pisces Pisces