[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Voltor (grup musical) - Viquipèdia

Voltor (grup musical)

De Viquipèdia

Voltor
Informació bàsica
Lloc d'origen Aldaia, País Valencià
Gènere rock i hardcore
Anys en actiu 2002 - present
Membres de la banda
Lluís Albert Granell - veu
Abelard (Oli) - baix
Guillermo Navarro - guitarra
Joan F. Mas - bateria
Saül - guitarra
Harpo, Farru, Xuso, Joanra – vents i percussions

Voltor és un grup de hardcore en català, procedent d'Aldaia, al País Valencià. La seua música és potent i enèrgica i les seues lletres tracten temes com la llibertat d'expressió, la defensa del territori i els arrels, o la justícia social.

Taula de continguts

[edita] Història

El grup va nàixer el 2002 fruit de l'esforç i la passió d'un grup d'amics que, dos anys més tard, aconseguiren enregistrar la seua primera maqueta. Aquest primer treball consistia en quatre cançons d'estudi i un directe a l'APK-Rock Sala de Quart de Poblet i incloïa temes com identitat o solidaritat. Si be amb certs defectes de gravació i de qualitat, la maqueta els va servir, si més no, per donar-los ressò i obrir-los el camí que ràpidament es treballaren amb el seu potent directe arreu les comarques del País Valencià.

Després d'una reestructuració del grup, la marxa de Vicent(guitarra), suplida per Saül i Oli(d'Akela) al baix, permetent que Lluís es centrés en la veu, el 2005 llancen el seu primer treball d'estudi, Aprenent a volar, amb un total de 9 temes, entre els quals destaquen Encén l'oïda, la nova versió de Solidaritat, Extrem o Quan no quede res, on col·labora el vocalista d'Obrint Pas Xavi Sarrià.

[edita] Discografia

[edita] Àlbums

  • Identitat (Maqueta) - 2004
  • Aprenent a volar - 2005

[edita] Enllaços externs