[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Viridian City - Viquipèdia

Viridian City

De Viquipèdia

Llocs de Pokémon

Ciutats i pobles de Kanto

Pallet Town
Viridian City
Pewter City
Cerulean City
Lavender Town
Vermillion City

Celadon City
Saffron City
Fuchsia City
Cinnabar Island
Indigo Plateau

Viridian City, (Ciutat Verda) també anomenada トキワシティ o Tokiwa City en l'original japonès, és una ciutat fictícia en la regió de Kanto de Pokémon.

Taula de continguts

[edita] Viridian City als jocs

Vista de Viridian City a Pokémon Blau
Vista de Viridian City a Pokémon Blau

Viridian City és la primera ciutat a la qual arriba el jugador de Pokémon Blau, Vermell, Groc, VermellFoc i VerdFulla. A més, es pot visitar a Pokémon Or, Plata i Cristall quan s'arriba a Kanto. Viridian City és un punt neuràlgic; a part de ser la porta d'entrada cap a la Ruta 22, el camí cap a la Lliga Pokémon, també està a prop de Pallet Town, on els entrenadors aconsegueixen llur primer Pokémon, i de Pewter City, de la qual la separa el Viridian Forest.

[edita] Casa de l'entrenador

A la segona generació de jocs Pokémon, també hi ha un edifici anomenat La Casa de l'Entrenador on es pot lluitar contra en Rolà, un entrenador que posseeix 3 Pokémon al nivell 50; un Typhlosion, un Feraligatr i un Meganium. Però si s'usa la funció de Regal Misteriós que hi ha en aquestes versions de Pokémon, aquest entrenador serà substituït per una còpia de l'entrenador amb el qual s'ha fet Regal Misteriós, i el seu equip inclourà els Pokémon que aquest entrenador duia en el moment de realitzar la connexió.

[edita] Missingno.

Si se li diu que "no" a l'ancià de Viridian City, es pot accionar el codi de Missingno.
Si se li diu que "no" a l'ancià de Viridian City, es pot accionar el codi de Missingno.

Les versions Pokémon Vermell i Blau tenen un error molt conegut. Al nord de Viridian City hi ha un ancià amb una tassa de cafè. Aquest home, que al principi del joc està de mal humor i no deixa passar el jugador fins que ha portat el paquet per al Professor Oak i ha rebut la Pokédex, ensenya al jugador a capturar Pokémon. Per alguna raó, si el jugador li diu a l'ancià que no vol aprendre a captuurar-ne, mira la seva demostració, i després vola a Cinnabar Island i hi fa Surf per la costa oriental, apareixerà un gran nombre de Missingno. i 'M, dos Pokémon error que només es poden trobar d'aquesta manera o efectuant el truc Mew.

Per evitar això, a Pokémon VerdFulla i VermellFoc, l'ancià només fa una vegada la seva demostració.

[edita] Viridian City a l'anime

Com que Ash hi ha estat moltes vegades, Viridian City ha aparegut freqüentment a l'anime.

La primera vegada va ser al segon episodi, (Pokémon Emergency). Després que Pikachu hagués estat greument ferit per una bandada de Spearow, va haver de ser dut urgentment al Centre Pokémon. Allà, Ash conegué per primera vegada l'Agent Jenny i l'Enfermera Joy. Allà, Misty va anar a reclamar-li una bicicleta nova, però al final decidí seguir-lo en l'aventura. Jessie i James, del Team Rocket, també hi feren llur primera aparició, i decidiren seguir Ash fins que li poguessin robar el seu Pikachu.

Quan Ash tornà a la ciutat, buscant la seva vuitena medalla, es trobà que Gary Oak ja havia lluitat contra el Líder del Gimnàs, però havia estat batut per Giovanni i el seu Pokémon Mewtwo. Afortunadament per Ash, Giovanni hagué de marxar urgentment, deixant Jessie i James al capdavant del Gimnàs. Després d'una batalla que acabà per ensorrar el Gimnàs, Ash aconseguí derrotar-los i guanyar la Medalla Terra.

Quan tornen a la ciutat després dels viatges per Johto, Misty rep una trucada de ses germanes, que li demanen que sigui la Líder del Gimnàs de Cerulean City mentre elles se'n van de gira. L'Enfermera Joy, a més, ha reparat la seva bici. Allà, Ash, Brock i Misty se separen, i n'Ash torna sol a Pallet Town.

Quan torna de Hoenn, Ash troba que el Gimnàs ha estat reconstruït, però que no té Líder. Fins que se'n trobi un de nou, és Agatha qui està al capdavant del Gimnàs. En un combat entre Pikachu i Gengar, l'anciana i experta entrenadora derrota Ash. Malgrat això, Scott, propietari de la Battle Frontier, queda impressionat, i convida Ash a visitar-la.

[edita] Llocs importants de Viridian City

  • Gimnàs de Viridian City, on el líder del Gimnàs és Giovanni o Blau, i on es pot aconseguir la Medalla Terra.