[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Tsunade - Viquipèdia

Tsunade

De Viquipèdia

Tsunade és un personatge de ficció del manga i anime Naruto.

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Era neta del primer Hokage i una dels Sannin, juntament amb Jiraya i Orochimaru. Té 50 anys tot i que utilitza una tècnica ninja per aparentar ser més jove i sembla que només en tingui 20. La seva especialitat són les tècniques curatives, a més de canalitzar el txakra per aconseguir una força sobrehumana.

Quan vivia a Konoha el seu germà Nawaki, que de gran volia ser Hokage, va ser assassinat durant una guerra ninja i ella va presentar la idea d'incorporar un ninja metge a cada grup per assegurar la seupervivència dels seus membres, tot i que en un principi no se li va fer cas.

Es va enamorar d'un home anomenat Dan, que va morir durant una missió sense que ella pogués fer res per salvar-lo. Després d'allò va abandonar Konoha i va desenvolupar una por irracional cap a la sang.

És una ludòpata, tot i que tendeix a perdre sempre, per la qual cosa es va guanyar el títol de "la llegendària passarella".

A la mort del Tercer Hokage, i després que en Jiraya rebutgés el nomenament, se la va escollir per ser la Cinquena Hokage i Jiraya i Naruto van anar a buscar-la. Al mateix temps, Orochimaru, ferit als dos braços, també la va anar a cercar per demanar-li que el curés a canvi de tornar a la vida el seu germà i a l'home que estimava, però advertint-li que destruiria Konoha.

L'Orochimaru, i el seu ajudant, Kabuto, li van donar una setmana de temps perquè s'ho pensés. Durant aquesta setmana va trobar-se en Naruto i en Jiraya, que li va proposar ser la Cinquena Hokage, però ella va rebutjar, criticant el Tercer i el Quart mestres, cosa que va provocar la ira de Naruto. La Tsunade el va desafiar a un combat i el va guanyar amb un sol dit, desafiant-lo a aprendre la tècnica del Rasengan en una setmana. A canvi li donaria un medalló que havia estat del Primer Hokage i que ja havia donat al seu germà i al seu novio abans que morissin.

Al final de la setmana, la Tsunade va anar a trobar l'Orochimaru sense dir a ningú si pensava o no acceptar la seva oferta.