[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Jiraya - Viquipèdia

Jiraya

De Viquipèdia

Jiraya és un personatge de la sèrie manga i anime Naruto

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Un dels tres Sannin o " del grup de 3", Jiraya era un dels deixebles del Tercer Hokage , company de la Tsunade i de l'Orochimaru i mestre del Quart Hokage.

Jiraya és un pervertit, perd el cul cada cop que veu una noia bonica i de jove era un poca-traça. Tot i així té un gran poder, especialitzant-se sobretot en la invocació de gripaus gegants, com Gamabunta.

La seva primera aparició al manga és espiant en uns banys termals, segons diu ell per "documentar-se", ja que és l'escriptor del llibre Paradís eròtic que sempre llegeix el professor Kakashi.

Ajuda a Naruto a entrenar-se per la última prova de l'examen d'ascens a Chunin, alliberant-lo del segell amb el qual l'Orochimaru li havia bloquejat l'energia del Kyubi, a més li ensenya a invocar granotes. Durant l'intent d'invasió de Konoha, ajuda a derrotar els ninjes enemics invocant una granota gegant per contrarestar les serps de l'Orochimaru.

Amb la mort del Tercer Hokage, un consell d'emergencia li ofereix convertir-se en el Cinquè Hokage, però ell ho rebutja i proposa la seva antiga companya Tsunade. Aviat se'n va a buscar-la en companyia de Naruto, per protegir-lo de la organització Akatsuki, que vol aconseguir el Kyubi qu el noi té tancat al cos.

Mentre busca la Tsunade li ensenya a Naruto com utilitzar una tècnica que va inventar el Quart Hokage, el Rasengan. Naruto entrena com un desesperat per aconseguir dominar la tècnica mentre ell se'n va de marxa amb els diners del noi. Però al final els entrenaments comencen a donar fruit. Finalment troba la Tsunade i intenta convencer-la de que sigui la Cinquena Hokage, però ella en un principi rebutja, doncs l'Orochimaru li ha fet la oferta de ressucitar el seu germà i el seu promès si li cura els braços. Jiraya li promet a la Tsunade de que si ajuda l'Orochimaru ell mateix la matara, però ella s'en va al seu encontre després d'haver drogat Jiraya.