[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Tony Hawk's Pro Skater - Viquipèdia

Tony Hawk's Pro Skater

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article sembla una traducció automàtica de baixa qualitat:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)

Tony Hawk's Pro Skater va ser el primer joc d'una de les majors sagas dels videojocs, Tony Hawk's. Va ser desenvolupat per Neversoft i distribuït en 1999 per Activision. Té diferents escenaris.

Va sortir per a les consoles PlayStation, Nintendo 64, Dreamcast i Game Boy Color. Va haver una reedició per a N-Gage en el 2003. Gràcies a un potent motor gràfic per a la seva època, va assolir ser un referent indiscutible durant anys, donant motiu a una saga bastant prolífica.

En aquesta primera versió, els moviments no eren editables, simplement s'assumien les maniobres pròpies de cada skater. Trucs com el double o triple kickflip no podien executar-se d'un només moviment. Per a molts, aquesta primera edició ha estat de les més jugables, ja que amb el desenvolupament de les consoles i la seva conseqüent velocitat de joc, provoca que les maniobres siguin inapreciables, una mica que no ocorria amb el Tony Hawk 1. La temàtica del joc és senzilla però extremadament additiva, d'una banda es pot optar per la manera Arcade o millor aquest "Carrera", on anirem avançant pels diferents escenaris segons s'emplenin els objectius proposats en cada nivell. D'altra banda, es pot jugar en manera lliure, on vem deixar que la imaginació o la tècnica deixi dur al jugador a realitzar nous trucs o perfeccionar-los.