[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Tomoko Kawase - Viquipèdia

Tomoko Kawase

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Pot necessitar retocs en; negretes, enllaços, capçaleres, imatges, categories, interwikis, ...

Tomoko Kawase va néixer el 6 de febrer de 1975 a la prefactura de Kioto, Japó. Va començar com a vocalista i compositora del grup The Brilliant Green, i es va casar amb el baixista Shunsuke Okuda. Com és normal Japó, el cognom de la cantant va canviar a Tomoko Okuda, però dins del món de la música continua coneguda amb el cognom de soltera.

Aquesta banda on cantava va debutar el 1997, esdevenint un gran èxit. Kawase escrivia cançons tant en japonès com en anglès, ja que en té un gran domini al haver estudiat als Estats Units.

El 2001, encara a la mateixa banda, Tomoko va decidir posar-se "Tommy february6" com a pseudònim i va treure el su primer disc en solitari: Everyday at the bus stop, que va col·locar-se en les primeres places de les llistes.

L'estil com a Tommy february6 estava basat al pop dels anys 80 amb l'influència de grups com Duran Duran, Frankie Goes To Hollywood i Howard Jones. El seu segón senzill va ser ♥Kiss♥ one more time, una balada més suau que el seu primer treball. Tomoko va ser coneguda a partir de llavors com a Tommy, portant la seua típica imatge d'innocent amb les seues ulleres roses va arribar als rankings de moda. A pesar d'aquesta imatge de fanàtica de Pikachu i Elmo, al noia no ho era tant, ja que se sabia que s'emborratxava als bars. Més endavant la noia va anar "aborrint" l'estil i va anar a buscar el seu altre alter ego, aquest cop més cap al rock.

Al 2003 va nèixer Tommy heavenly6 amb el single Wait till I can dream, on es veu com february s'adorm per l'alcohol i es desperta veient a heavenly tocant a l'altra banda d'una paret amb forats.

Actualment Tomoko continua activament amb les dues Tommys, a part de crear la música per al grup Idol Tommy☆Angels i la seua protegida Asuka Hinoi.

Taula de continguts

[edita] Àlbums

  • Tommy february6 (6 de febrero, 2002)
  • Tommy airline (17 de marzo, 2004)

[edita] Senzills

[edita] Àlbums

  • Tommy heavenly6 (24 de agosto, 2005)
  • Heavy Starry Heavenly (7 de marzo, 2007)

[edita] Senzills