[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Televisió del Ripollès - Viquipèdia

Televisió del Ripollès

De Viquipèdia

Televisió del Ripollès és l'únic canal de televisió comarcal del Ripollès. És de titularitat privada i pertany al grup Comunicacions del Ripollès. La seva programació és íntegrament en llengua catalana i combina la producció pròpia amb la producció aliena, de la mà d'altres televisions i productores catalanes.


Taula de continguts

[edita] Història

Televisió del Ripollès es va fundar el 1993 de la mà d'un nombre reduït de socis que es van unir en una societat limitada. Els primers estudis es van ubicar al casal d'entitats del barri del Pla de Sant Pere de Ripoll. Posteriorment es van traslladar a uns baixos del carrer Núria, al barri de la Carretera de Barcelona de la mateixa població. Va ser allà on va experimentar el màxim creixement, tant a nivell de continguts, com de qualitat. També va ser durant aquesta etapa que el canal va assolir la cobertura comarcal actual, del 90% del territori ripollès. Després de ser adquirida per Ràdio Ripoll i ser integrada dins del grup Comunicacions del Ripollès S.A., els estudis es van traslladar a les mateixes instal·lacions de Ràdio Ripoll, al carrer Berenguer el Vell número 1, al centre de la ciutat.

[edita] Actualitat

Actualment, Televisió del Ripollès comparteix el departament d'informatius i el comercial amb la resta d'empreses del grup: Ràdio Ripoll[1], el setmanari El Ripollèsi la publicació electrònica El Ripollès Digital [2].

[edita] Programes

Els programes més destacats de la graella de programació de Televisió del Ripollès, sobretot per la seva antiguitat i la seva audiència són l'informatiu Comarca Informatiu, que compta amb una edició diària de dilluns a divendres, i d'una edició de cap de setmana; l'informatiu esportiu Només esport; el programa de debat Taula Oberta; i el programa de vespres El Magazín

[edita] Enllaços