[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Smoke (Mortal Kombat) - Viquipèdia

Smoke (Mortal Kombat)

De Viquipèdia

Smoke és un personatge a la sèrie de videojocs de lluita, Mortal Kombat. Un membre del clan del Lin Kuei i un amic de fa molt temps d'en Sub-Zero de jove, Smoke va aparèixer en el Mortal Kombat II com a personatge ocult. Sovint era descobert a l'escenari del Bosc Vivent en el qual ell, al costat de Jade feia una ullada d'entre els arbres. Com en Reptile quan va fer la seva aparició, ell era simplement una versió grisa vestida d'Scorpion que es movia molt ràpid, i el fum envoltava constantment el seu cos.

En el còmic oficial de Mortal Kombat II de John Tobias, Smoke va ser descrit com un ésser guerrer del Lin Kuei, qui planejaven convertir a tots els seus membres en una organització d'alta tecnologia, transformant-los en cyborgs.

A Mortal Kombat 3, el seguia sent un personatge ocult, però accessible per als jugadors amb l'ocupació d'un codi. En aquest aspecte, ell seria un ànima torturada i humana atrapada en el cos d'un cyborg. El seu poder de teletransportació i els seus moviments ràpids el van fer un dels assassins predilectes del Lin Kuei.