[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Sub-Zero - Viquipèdia

Sub-Zero

De Viquipèdia

Sub-Zero és el nom de dos personatges de la sèrie de videojocs de lluita, Mortal Kombat. Aquest article descriu la versió més jove d'aquest personatge. Per a informar-se sobre la versió major de Sub-Zero, s'ha d'anar a veure l'article sobre Noob Saibot.

Sub-Zero és un ninja blau i emmascarat (des de MK 3 apareix desemmascarat). Igual que el seu germà, descendeix dels cryomancers, una raça forana que posseïx la capacitat de generar i de controlar els poders del gel.

Sub-Zero s'ha convertit en un dels personatges més populars de la saga de Mortal Kombat, i la seva fama ha sobrepassat a la de Liu Kang, l'heroi principal dels jocs. Actualment, Sub-Zero i Scorpion són considerats els personatges més populars de la sèrie.

Apareix en totes les sagues de Mortal Kombat, és un personatge clàssic d'aquest videojoc.

El jove Sub-Zero comparteix molts aspectes amb el seu germà major. Com aquest, el jove Sub-Zero fa l'efecte de ser un home fred i distant que no desitja cridar l'atenció innecessàriament.

No obstant això, a mesura que passa el temps, Sub-Zero evoluciona d'una “còpia a carbó” del seu germà a un home de grans integritats i auto-disciplines. Les disparitats entre els germans, han crescut tant que ara que un podria parlar de la síndrome del bessó malvat.

Mentre que Sub-Zero va ser representat en un començament com un ninja jove que vivia a l'ombra del seu germà, ell ha canviat i s'ha convertit des de llavors en un guerrer que ha progressat en aspectes morals i filosòfics.

Aquest canvi en les seves característiques no només l'ha consolidat com a home, sinó que també l'ha apartat dels seus companys del clan Lin Kuei on això el dugué a abandonar el seu clan i trencar els codis sagrats de l'honor, doncs el seu clan va començar amb l'automatització de les seves guerrers, Subzero i el seu millor amic i company Smoke anaven a ser els primers, però cap va accedir i en comptes d'això van preferir fugir però Smoke no ho assoleixo doncs va ser capturat i automatitzat, igual que Cyrax i Sector, i la seva primera missió va ser capturar al traïdor Subzero, però cap ho assoleixo, doncs Cyrax va ser el primer que el *encontro però va ser vençut, reprogramat, acabant solament i atrapat en un desert, després d'això es va unir a la rebel·lió en contra de Shao Khan i donant suport a Raiden i a Liu Kang (juntament amb altres guerrers triats de la terra). Més recentment, ell va derrotar al cyborg assassí Sektor, per a guanyar l'adreça del Lin Kuei i arribar a ser la seva Grandmaster, després d'això Sub-zero coneix en Frost on veu un potencial enorme i a una gran aliada, tant que en un nou cridat de Rayden para enfrontar l'aliança mortal Sub-zero i Frost es van separar de la resta del grup i Frost va congelar momentàniament robant-li el medalló de drac, Frost va sentir el gran poder que aquest donava però no ho va saber dominar i controlar el seu poder de gel la va congelar en taüt. després Subzero va carregar amb ella fins a arribar a unes ruïnes on després d'investigar-les va assolir reconèixer paratges de la seva cultura i el seu avantpassats, els cryomancer doncs són una raça de guerrers amb la capacitat de congelar i manipular el gel que vulguin, a més va descobrir l'armadura dels seus avantpassats (és la qual porta en MK Deception i MK Armaggedon com a alternatiu).

Després de deixar a Frost en les antigues ruïnes, Sub zero troba a un estrany personatge molt llastimós gairebé mort, però amb la particularitat que els seus ull estaven embenats, el seu nom era Kenshi, Sub zero el va cuidar i li va ajudar en la seva recuperació, acusa de la simpatia i generositat de Sub zero, ambdós van decidir fer aliança curta fins a trobar un portal que els portés de retorn a casa, aquesta aliança resulto llarga i duradora amb un gran sentiment d'amistat doncs ambdós es respectaven mútuament. En el final de MK Deception Subzero és emboscat per una orda de guerrers Tarkatan (raça de Baraka) on el líder de Liun Kuei va demostrar perquè és considerat com un dels més forts, doncs acabo amb tots els enviats de Hotaru (guerrer que exerceix la llei i l'ordre costi el que costi). Una nit Subzero i Kenshi es trobaven acampant quan de sorpresa un llamp de llum va caure enmig d'ells deixant-los desprevinguts i atonits amb aquest, era Hotaru que vènia en caça de Subzero para dur-lo on el rei Onaga en aquest moment Subzero queda cec momentàniament, i Hotaru aprofita para acabar amb el, però no va explicar que això no afectava a Kenshi en el mes mínim i aquest va aprofitar per a assassinar a Hotaru tallant-lo amb la seva espasa de dalt a baix, salvant la vida del seu amic qui tot just estava recobrant la vista. En MK Armaggedon, Subzero derrota a Blaze i amb tot el seu poder es autonombra com Déu del gel, però això no li agrado als Elder Gods i envien a guerrers per a acabar amb el, cosa no assoleixen.

Ell és un aliat confiable de l'Earthrealm que aquesta amatent a col·laborar quan l'hi necessita, responent a les cridades de Raiden. A pesar que Sub-Zero no és el campió més gran de Mortal Kombat, ell és indiscutiblement un dels millors guerrers que ha tingut l'Earthrealm. És un dels més polivalents de tots ells. Com molts dels personatges de MK, representa un arquetip, si escau l'heroi enigmàtic que apareix quan el protagonista necessita ajuda. posseïx rivalitat (fins a Mortal Kombat 4) amb el seu vell enemic Scorpion, un ninja a sou d'aspecte infernal.

Subzero, cal dir que és un dels millors i més grans guerrers de tots els temps, a més és dels pocs que no a mort en la història dels MK, doncs tots però és a dir tots els maten en una versió i surten en la següent o en la pròxima, a més grans jugadors com Óscar Hurtado saben que Sub zero o Scorpion són els quals mantenen la franquícia de MK.

Sub zero és el millor ninja, a més a més, de tenir un poder original poc vist en altres jocs el "domini del gel". Això va cridar l'atenció a Mortal Kombat 1, i per això es va fer tan popular el joc i el personatge.