[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Saint George's (Bermudes) - Viquipèdia

Saint George's (Bermudes)

De Viquipèdia

La State House, seu del Parlament de les Bermudes a St. George's des del 1620 fins el 1815.
La State House, seu del Parlament de les Bermudes a St. George's des del 1620 fins el 1815.

Saint George's (oficialment, Town of Saint George, o Saint George's Town) està situada a la illa del mateix nom, a les Bermudes, i va ser el primer assentament permanent de l'arxipèlag.

La ciutat té un importància històrica considerable. No només va tenir un rol destacat en la història de les Bermudes (en va ser la capital fins el 1815, data en què el govern es va traslladar a Hamilton), sinó que també va ajudar la formació dels Estats Units. Durant la Guerra de la Independència Americana els habitants de les Bermudes van robar la pólvora dels forts que protegien Saint George's i la van fer arribar a George Washington. També és probable que els seus habitants allarguessin la Guerra Civil Americana gràcies al comerç de béns i municions als Estats Confederats del Sud.

Avui dia Saint George's no s'ha vist afectada pel boom econòmic que ha remodelat la capital, Hamilton. La majoria dels edificis van ser construïts entre els segles XVII i XIX, i és per això que les autoritats han evitat que s'hi fessin modificacions excessives: per exemple, les línies elèctriques i telefòniques estan soterrades, i els fanals respecten l'estil de l'època.

L'any 2000 la ciutat va entrar a la llista del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

[edita] Enllaços externs