[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Rubén de la Red - Viquipèdia

Rubén de la Red

De Viquipèdia

Rubén de la Red
Falta una foto !!!

Aquest article necessita d'una foto per a il·lustrar-lo. Si en coneixeu cap de llicència lliure o en teniu una de vostra, la podeu penjar a commons i enllaçar-la aquí.

Informació personal
Nom complet Rubén de la Red Gutiérrez
Data de naixement 5 de juny del 1985
Lloc de naixement Madrid, Espanya
Alçada 1,86 m.
Pes 80 kg.
Informació del club
Club actual Getafe CF
Número -
Posició Centrecampista
Clubs professionals
Anys Club PJ (gols)
2004-
2005-2007
2007-
Castilla
Reial Madrid
Getafe CF
70 (12)
7 (0)
- (-)
Selecció nacional
2000 Espanya Espanya (sub-21) 15 (0)

Rubén de la Red Gutiérrez és un futbolista espanyol format a les categories inferiors del Real Madrid CF que actualment juga al Getafe CF.

[edita] Biografia

La seva carrera sempre ha estat lligada a l'entitat madridista. Va entrar al club quan era benjamí, tot i que va haver de de marxar al Club Deportivo Móstoles per no haver cumplert amb les espectatives al Reial Madrid. Després d'una gran temporada al CD Móstoles, el Reial Madrid es tornà a interessar per el jugador madrileny, i el va recuperar. Com a juvenil va meravellar al llavors entrenador del Reial Madrid juvenil Quique Sánchez Flores, que anys després intentaria emportar-se'l al Getafe CF. De la Red va anar pujant de categories dins el club, fins a la temporada 2005-2006, en la que començà a alternar el primer equip i el filial, el Real Madrid Castilla.

Va debutar a la Primera Divisió, el 22 de setembre del 2005, al Bernabéu davant l'Athletic Club de Bilbao, guanyant per 3 a 1.

En el mercat d'hivern de la temporada 2006-20007, va estar a punt d'abandonar el club blanc, ja que el Real Zaragoza va estar a punt de fitxar-lo. Sovint és convocat amb el primer equip, encara que gaudeix de molt poques oportunitats, amb la presència a l'equip de jugadors com Guti, Emerson, Diarra o Fernando Gago.

En Rubén només va arribar a marcar un gol amb el primer equip. El marcà contra l'Écija Balompié a la Copa del Rei 2006-2007, a un partit que acabà amb el resultat de 5-1, i al qual el jove jugador va marcar l'últim gol, des de fora de l'àrea gran.

El 31 d'agost del 2007, l'últim dia del mercat d'estiu, va ser traspassat al Getafe CF, amb una opció de recompra pel club blanc[1].

[edita] Enllaços externs

[edita] Referències

  1. Web oficial del Real Madrid CF