[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Robert Kagan - Viquipèdia

Robert Kagan

De Viquipèdia

Robert Kagan, Warsaw (Poland), April 17, 2008
Robert Kagan, Warsaw (Poland), April 17, 2008

Robert Kagan (Atenes, 26 de setembre de 1958). Catedràtic i comentarista polític neoconservador nord-americà. Es va graduar a la Universitat de Yale l'any 1980. Master per la Kennedy School of Government a la Universitat de Harvard i doctorat (PhD) per l'American University a Washington, DC. Cofundador del Projecte per al Nou Segle nord-americà (PNAC), fou un dels signants de la PNAC Carta adreçada al President dels Estats Units Bill Clinton el 26 de gener de 1998. Membre del Comitè de Relacions Exteriors nord-americà. El seu germà Frederick i el seu pare Donald també són influents neoconservadors nord-americans, afiliats al PNAC.

Kagan va treballar al Department d'Estat d'Afers Inter-Americans (State Department Bureau of Inter-American Affairs) (1985-1988) i redactà discursos per al secretari d'estat George P. Shultz (1984-1985). Anteriorment, havia estat assessor de política exterior del diputat de Nova York a la Cambra de Representants i futur candidat republicà a la vicepresidència del país Jack Kemp (1983). Kagan és associat sènior del Carnegie Endowment for International Peace.

Ha escrit per aThe New Republic, Policy Review, el Washington Post (mensualment), i el Weekly Standard. Actualment viu a Brussel·les amb la seva família. Està casat amb Victoria Nuland, actual ambaixadora nord-americana a l'OTAN i té dos fills, Elena i David.

La bibliografia de Robert Kagan inclou:

Dangerous Nation: America's Place in the World from its Earliest Days to the Dawn of the Twentieth Century.

Of Paradise and Power: America and Europe in the New World Order.

[edita] Enllaços externs