[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Reuters - Viquipèdia

Reuters

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article sembla una traducció automàtica de baixa qualitat:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)

El Reuters Group plc és una agència d'informació que proporciona notícies de tot el món a diaris i cadenes televisives. No obstant això, aquesta activitat constituïx menys del 10% dels ingressos de la companyia.

La principal activitat de Reuters consisteix a proveir informació als mercats financers, com els valors dels tipus d'interès i preus d'accions, a més d'oferir investigacions, anàlisis i productes de mercat que permeten als agents la compravenda de divises i accions per ordinador en lloc de fer-lo per telèfon mòbil. Entre els seus competidors es troben Bloomberg L.P. i Dow Jones Newswires.


[edita] Reuters en 2006

Deu per cent de marge net en el 2006, el que equival a 256 milions de Lliures. Un nou per cent més que l'any anterior. Dos mil quatre-cents periodistes produint dos-cents cinquanta mil informacions al dia, en dinou idiomes distints. A més de quaranta mil fotografies i més de quatre mil vídeos al mes. Aquestes són només algunes xifres de reflecteixen no només la grandària de Reuters, una companyia que és global, sinó que acaba de despertar d'una letargia perllongada i comença a ficar-se en la guerra mundial pel predomini del subministrament de la informació econòmica. Una pugna que va deslligar Bloomberg en els accelerats anys noranta, però que ha tornat a cobrar rellevància després de la famosa adquisició de Wall Street Journal pel conglomerat News Corporation. Reuters ha recollit el guant i acaba de fusionar-se amb la canadenca Thompson, en un intent per conservar el poder britànic en un partit on encara no hi ha vencedor ni vençut.

L'esment especial de tot aquest conjunt de decisions la hi mereix el Ceo de Reuters Tom Glocer, pel que sembla el principal gestor del seu reestructuració com companyia i de la seva venda a la gegant del món del Management Thompson.

Entre els principals assoliments de la gestió de Glocer en 2006 podríem citar:


1) El marge net va créixer un 6,5% per sobre del previst per a l'exercici 2006.

2) La joint venture amb FXMarketSpace està ben encaminada.

3) Han obert un Centre d'Operacions a Pequín

4) La venda del 50% de la seva participació en Factiva a Dow Jones es va completar amb èxit.

5) Les adquisicions de xarxes d'aplicació de programari els ha permès ampliar la seva gestió de productes.

6) Han llançat el seu primer programa de Projectes d'Innovació.


[edita] Fortaleses

Creixement sostingut de 4,6% en els últims tres anys.

73.1% de Satisfacció dels seus clients, en l'any 2006.

Creixement accelerat de les operacions de la companyia, gràcies a la seva incursió en els mercats d'Orient Mitjà i Xina.


[edita] Oportunitats

En els últims tres anys l'increment del comerç electrònic ha estat considerable des del punt de vista dels negocis. Així mateix, també s'ha resgitrat un creixement de 39% de les operacions de negocis via telèfon mòbil.

El mercat tradicional de la informació econòmica està valorat en 6 mil milions de lliures, mentre que el seu potencial de creixement està estimat en uns 5 mil milions de lliures més. Aquest nou mercat potencial està integrat per quatre grans sectors:


a) Comerç electrònic.

b) Informació Econòmica amb gran predilecció pel contingut valoratiu.

c) Més volum de consum d'informació econòmica en empreses noves, amb nous enfocaments de gestió i organització.

d) Aparició de nous mercats en creixement. Especialment a Rússia i en els mercats d'Europa de l'Est com Polònia i Romania, a més de Xina i Orient Mitjà.