[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Refoll - Viquipèdia

Usuari Discussió:Refoll

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Refoll!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 09:36, 11 març 2007 (CET)

[edita] La Cala i Refoll

Bentrobat Joan. Seria bo que t'animesses a editar els articles tu mateix, directament, a introduir-hi les aportacions que ens fas des de les seues planes de discussió; més tard els que ja som veteranos els acabaríem de "viquificar".

De la mateixa manera, també seria gratificant l'inici dels articles referents a la premsa local (Refoll, La Revista i Des dels Quatre Cantons), al castell de Sant Jordi d'Alfama, Miquel del Roig, la Candelera (com a cel·lebració arreu de la nació catalana), l'arrossejat, i a un llarg etcètera de títols que es poden relacionar amb el nostre poble.

Intenta ampliar, també, els referents a símbols, com ara: escut de l'Ametlla de Mar, bandera de l'Ametlla de Mar, himne de l'Ametlla de Mar, i diversa informació toponímica sobre el pas de (la Torre de) l'Ametla, la Cala de l'Ametla, l'Ametlla de Mar, etc.

Sobre la penjada de materials gràfics a Wikimedia Commons perquè il·lustren millor les informacions escrites (ja que feies referència a l'enfonsament del "barco"), recorda que han d'estar sota llicència lliure (és dir, sense copyright) o acompanyats d'un text que explicite clarament que el propietari dels seus drets està d'acord que es publique aquí. Salutacions cordials des de casa Gel fa l'ullet. → ebrenc (¿?) 20:36, 11 març 2007 (CET)

[edita] Benidorm i L'Ametlla

Eiii, moltes gràcies pel text que has deixat a la plana de discussió de Benidorm, m'ha agradat molt i gràcies per haver-te molestat en buscar esta informació. Aniré afegint el teu text millorant la secció d'història. Bé, una altra volta, moltes gràcies d'un benidormer. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 20:32, 26 març 2007 (CEST)

[edita] Agraïment per a qui?

Hola Refoll,

De casualitat he vist la teva pàgina d'usuari, i pel que llegeixo sembla com si t'acomiadessis per haver fet alguna cosa malament, o per un malentés... no ho acabo d'interpretar. Simplement, l'agraïment que expresses a la teva pàgina d'usuari és per a tu, i per a tothom qui hi col·labora, siguin usuaris nous o veteranos, siguin administradors o no. T'encoratjo a que continuis aportant els teus coneixements i que col·laboris en aquest projecte educatiu i comunitari. Hi ha molts motius per a fer-ho... Si has errat (no sé en què), sempre es pot corregir, i més a Viquipèdia. Ànims i una salutació. Aleator 00:04, 31 març 2007 (CEST)

Què és el que no has entès de la filosofia de la Viquipèdia? A veure si ho podem aclarir. Si és pel tema dels drets d'autor, la Viquipèdia treballa amb la llicència GFDL que et reconeix com autor tant a tu com als usuaris que també hi hagin participat. --VRiullop (parlem-ne) 13:42, 31 març 2007 (CEST)