[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Radits - Viquipèdia

Radits

De Viquipèdia

Radits
Personatge de Bola de Drac

Radits per Akira Toriyama
Perfil
Parents Bardock (pare)
Son Goku (germà)

Radits (ラディッツ, Radittsu) és un personatge de ficció en el manga Bola de Drac i en l'anime Bola de Drac Z. És un guerrer de l'espai. És el germà major de Son Goku i el primer fill de Bardock, encara que la identitat de la mare d'ambdós és desconeguda. El seu nom prové d'una deformació de l'anglès Radish (ラディッシュ, Radisshu, Rave).

[edita] Característiques

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Com tots els guerrers de l'espai, té un físic remarcable, cabells negres que si escau ho duu llarg, i una cua llarga i flexible coberta de borrissol castany. Igual que la resta de la seva raça, és capaç de transformar-se en Ōzaru amb la Lluna plena i sempre usa un dispositiu per a detectar el potencial energètic dels seus enemics i adversaris.

Es desconeix l'edat exacta de Radits, però hagué d'haver viscut el temps suficient com per a conèixer els costums dels guerrers de l'espai en profunditat. Deu haver de conèixer al seu pare, Bardock, i probablement també al seu germà Kakarot poc després de néixer. Normalment, s'accepta que la seva edat és més avançada que la de Vegeta, i que no va ser eliminat per Frízer bé per una simple negligència, o bé per no posseir un poder prou gran com per a ser considerat com una amenaça a llarg termini.

[edita] Biografia

Radits és un dels pocs guerrers de l'espai que va aconseguir sobreviure a la destrucció del planeta Vegeta ja que es trobava conquistant un planeta quan això va succeir. A partir d'aquest moment va formar equip amb Nappa i el Vegeta, ambdós guerrers de l'espai d'un nivell molt superior al seu, sent per tant el més feble dels tres. Durant molts anys va seguir treballant al costat dels seus dos companys per Frízer sense arribar a saber que ell és l'artífex de l'explosió del planeta i de l'extinció de la seva raça. No obstant això, aquest punt varia segons el manga, on mai ho va saber, i l'anime, on ho descobreix gràcies a Nappa.

Mentre era subordinat de Vegeta, Radits va realitzar moltes missions a les ordres d'aquest i de Frízer, fins que eventualment va viatjar a la Terra per a esbrinar si el seu germà havia complert la missió que tenia encomanada des que va néixer: la conquesta del planeta per a Frízer. No obstant això ni el manga ni l'anime especifiquen clarament el perquè de la demora de Radits a anar a buscar al seu germà, ja que Goku contava uns 23 anys quan ambdós es van trobar i Radits mai va explicar res al seu germà sobre el seu vassallatge cap a Frízer, excepte revelar-li la versió "Oficial" dels fets. No obstant això, Radits descobreix que Goku ha perdut tot l'instint assassí dels guerrers de l'espai, que desconeix tot sobre el seu passat i se sent molt més unit a la població local del planeta que a ell i a la resta de la seva raça. Per a Radits això suposa un dur cop i una ruptura dels seus plans, així que intenta persuadir al seu germà per a unir-se-li en la destrucció del planeta Terra, però aquest no accedeix.

Davant la negativa de Goku, Radits segresta Son Gohan, el seu nebot, per extorsionar al seu germà. No obstant això el pla no resulta ja que, Goku s'acaba per aliar amb en Satanàs Cor Petit Junior i junts aconsegueixen derrotar a Radits, amb la mort d'en Goku inclosa.

Just abans de la seva mort, el detector d'energia de Radits es manté en contacte amb els seus companys Nappa i Vegeta i gràcies a això creu que ells vindran a la Terra perquè puguin venjar-lo. No obstant això, els seus dos companys no consideren que l'esforç mereixi la pena i la seva intenció és altra, la d'aconseguir les boles de drac per aconseguir la immortalitat, i així enfrontar-se a Frízer. En el joc Dragon Ball Budokai Tenkaichi 2 hi ha una història alternativa anomenada germans infausts en la qual en el seu combat contra en Satanàs Cor Petit es fereix en el cap i perd la memòria i durant la seva recuperació s'entrena amb Goku quan recupera la seva memòria se sent indecís i en un somni baralla amb el seu pare Bardock després d'aquest somni Radits agafa la seva nau de guerrer de l'espai i s'estavella amb les de Nappa i la de Vegeta impedint així que arribessin a la terra.

[edita] Arbre genealògic

Giuma
 
 
Avi Gohan
 
 
Bardock
 
 
 
 
 
 
Avi adoptiu ->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Xixi
 
 
 
 
 
Son Goku
 
Radits
 
Satan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Son Goten
 
Son Gohan
 
 
 
 
 
 
 
Vídel
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pan