[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Ràdio Gelida - Viquipèdia

Ràdio Gelida

De Viquipèdia

Ràdio Gelida és l'emissora municipal de ràdio de Gelida (Alt Penedès). La seva primera emissió va ser el 21 d'agost de 1981, durant la Festa Major de Gelida. Ràdio Gelida es pot sintonitzar al 107.6 FM i a través de la seva pàgina web .

Ràdio Gelida emet les 24 hores del dia i té una programació variada. La informació local és la base de la seva programació, especialment els dissabtes que emet l'informatiu i la tertúlia.

Ràdio Gelida està gestionada pel Patronat Municipal de Ràdio Gelida. El Consell Rector és el grup directiu encarregat de gestionar el dia a dia i l'Assamblea de col·laboradors són els encarregats d'aprovar els principals temes de l'emissora. Tot el funcionament es basa en el voluntariat i la col·laboració.

Ràdio Gelida també organitza al llarg de l'any diverses activitats com "El patge de la ràdio" que visita als nens malalts i té una carrossa a la cavalcada de reis. L'emissora municipal de ràdio també organitza una campanya solidària anomenada "Cap nen sense joguina" durant les festes nadalenques.

Però l'activitat més important es duu a terme durant la Festa Major de Gelida. El divendres de Festa Major organitza un sopar popular al carrer amb més de 500 començals. A prop de 100 col·laboradors de l'emissora són els encarregats de servir el sopar. Després hi ha ball i empalmades.

També organitza una cursa durant la festa major anomenada "La Funimetrada". És una cursa popular que va des de l'estació inferior del funicular a la superior. La cursa comença quan el funicular surt de l'estació inferior i cal arribar abans que el funicular.

El 2006, Ràdio Gelida va celebrar el seu 25è aniversari.

[edita] Enllaços externs