[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Oliver-Bonjoch - Viquipèdia

Usuari Discussió:Oliver-Bonjoch

De Viquipèdia

[edita] Avís automàtic per robot a Joan Carles I d'Espanya

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Joan Carles I d'Espanya i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 02:03, 10 maig 2008 (CEST)

[edita] Imatges de portades

He vist que estàs carregant imatges de portades de llibres a commons. Sense enviar una autorització de l'editor és molt probable que els administradors de commons te les esborrin per violació de drets d'autor. A més, no tinc gens clar que les galeries de portades aportin res als articles que no aportaria la llista d'obres.--Pere prlpz (discussió) 18:32, 19 maig 2008 (CEST)

No havia vist aquest missatge fins ara mateix. Bé, he pensat que una imatge val més que mil paraules, i estic autoritzat per l'INEHCA per a publicar aquestes imatges. En fi, he de confessar que em perdo en aquest laberint de normes.--Oliver-Bonjoch
Pots mirar-te Viquipèdia:Autoritzacions.
De pas et deixo un recordatori per si et fa servei:
Recorda: Per respondre al comentari que et faci un altre usuari, ho has de fer a la seva plana de discussió. Així, li apareixerà un avís que li informarà que té un missatge nou la pròxima vegada que es connecti.
--Pere prlpz (discussió) 11:13, 22 maig 2008 (CEST)