[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Never, Neverland (cançó) - Viquipèdia

Never, Neverland (cançó)

De Viquipèdia

Never, Neverland és una cançó del grup canadenc de thrash metal Annihilator, que dóna títol a l'àlbum Never, Neverland, de l'any 1990. La cançó va ser composada pel guitarrista Jeff Waters i la lletra escrita per Waters i pel cantant Coburn Pharr. Never, Neverland té una duració de 5 minuts i 29 segons i tracta sobre la història real d'una nena que va ser tancada a la seva habitació durant anys per la seva àvia per protegir-la després que hagués mirat a un noi en una botiga. L'única companyia que tenia la nena era Clare, la seva nina. Finalment, els agents socials van poder alliberar-la.

Never, Neverland és una de les cançons més conegudes en tota la discografia del grup canadenc per la introducció acústica i pels canvis de ritme i és tocada pràcticament en tots els concerts del grup.

La cançó apareix tant en el primer disc en directe d'Annihilator, In Command (editat l'any 1996, tot i que la gravació és d'un concert del 1990) com en el disc en directe Double Live Annihilation, editat l'any 2003.

[edita] Enllaços externs