[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Dave Padden - Viquipèdia

Dave Padden

De Viquipèdia

Dave Padden
Dave Padden en un concert d'Annihilator a Àustria l'any 2007
Dave Padden en un concert d'Annihilator a Àustria l'any 2007
Informació bàsica
Naixement 13 de febrer de 1976, Canadà Canada
Gènere Heavy metal, Thrash metal
Instruments Cantant, Guitarrista
Anys en actiu 2003 - present
Artistes relacionats Annihilator
Web oficial www.annihilatormetal.com

David James Padden (13 de febrer de 1976) és un cantant i guitarrista canadenc. És conegut per ser l'actual cantant del grup de thrash metal Annihilator després d'unir-se al grup l'estiu del 2003.

Taula de continguts

[edita] Annihilator

Jeff Waters (guitarrista i creador d'Annihilator) va contractar-lo el juny de l'any 2003 com a cantant després que l'anterior cantant del grup, Joe Comeau deixés Annihilator. Tot i que quan Padden va conèixer Waters no era cantant sinó que guitarrista, Waters el va sentir cantar algunes cançons d'Annihilator i va decidir que seria el nou cantant del grup[1]. Amb Annihilator ha gravat tres àlbums: All For You, Schizo Deluxe i Metal. En aquests àlbums Padden només ha participat com a cantant. Tot i això, des de l'any 2006, en els concerts del grup, ell també toca la guitarra rítmica.

[edita] Silent Strain

A més de ser el cantant d'Annihilator, l'any 2006 va cofundar el grup de thrash metal industrial Silent Strain. En aquest grup només canta.

[edita] Enllaços externs

[edita] Referències

  1. Entrevista a Jeff Waters en la presentació de l'àlbum Metal i la gira amb Trivium a Metal-Rules. 20 de juny de 2007. Metal-rules.com. Data d'accés: 15-09-2007.