[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Mutxamel - Viquipèdia

Usuari Discussió:Mutxamel

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Mutxamel!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Benvingut a la Viquipèdia. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 17:53, 17 març 2007 (CET)

[edita] Trobada dissabte 28 de juliol

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 20:13, 25 jul 2007 (CEST)

[edita] Catedral de València i València

Benvolgut Mutxamel. Em consta que eres un ususari molt interessat en temes valencians (supose que eres valencià, pel teu nom que fa referència a aquesta ciutat de l'Alacantí). T'escric perquè sàpies que he ficat l'article de "Catedral de València" dins dels candidats a articles de qualitat, després de dues setmanes d'avaluació. Si després dels canvis que he fet el consideres article de qualitat, t’estaré molt agraït si em dónes el teu vot.

D'altra banda, trobe que València sí que és la capital de l'Horta, com Barcelona ho és del Barcelonés i Alacant de l'Alacantí, Alcoi de l'Alcoià o Castelló de la Plana Alta. Una altra cosa és que a efectes estadístics s'hagen volgut crear quatre comarques a partir de l'Horta, per evitar que l'Horta tota junta, presente uns valors demogràfics, econòmics o industrials desproporcionadamnt més alts que qualsevol altra comarca. Salutacions. --Felivet (discussió) 09:18, 25 maig 2008 (CEST)

Benvolgut Mutxamel. Gràcies pel teu vot. La pregunta és: si la ciutat de València no és la capital de l'Horta, llavors quines són les capitals de l'Horta Nord, l'Horta Oest i l'Horta Sud? No he sentit mai dir que tinguen una capital distinta de la ciutat de València. Per la seua centralitat podien ser Massamagrell (Horta Nord), Manises (Horta Oest) i Catarroja (Horta Sud), però crec que mai s'ha fet una proposta d'aquest tipus. Salut.--Felivet (discussió) 06:11, 27 maig 2008 (CEST)

Gràcies pel teu mapa. No l'havia vist mai. I és la primera vegada que veig les capitals de les distintes Hortes reflectides en qualsevol mapa, i mira que treballe amb mapes. Bé, si em permets el refrany "Mai no et gitaràs, sense alguna cosa més que sabràs. Salut, company.--Felivet (discussió) 05:48, 29 maig 2008 (CEST)

[edita] Plaça de l'Ajuntament (Alacant)

Del nom supose que seràs de l'Alacantí. He encetat aquest article però com que no hi sóc des de fa molt, falta la contribució d'algú més sabut. Hi podràs ficar alguna cosa? Salutacions --espencat (discussió) 23:22, 28 maig 2008 (CEST)