[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Moscou (Gant) - Viquipèdia

Moscou (Gant)

De Viquipèdia

Un tranvia de la línia 4 cap a  Moscou
Un tranvia de la línia 4 cap a Moscou

Moscou és un barri de l'antic municipi Gentbrugge que ha fusionat amb la ciutat de Gant a la província Flandes Oriental de Bèlgica. Al 2004 tenia 4747 habitants.

El nom Moscou provindria d'un destacament de l'exèrcit rus que hi hagués tingut un camp abans i després de la batalla de Waterloo al 1815. El nom popular del barri va esdevenir oficial vers la fi del segle XIX.

Es un barri dormitori amb cases baixes individuals. L'edat mitjana augmenta i la població baixa. El lloc és més conegut per al cap de línia tranviària que sorpren els visitants de Gant en veure a la sortida de l'estació central Gent-Sint-Pieters tranvies que anuncien la destinació Moscou, un trajecte de 2579 quilomètres que seria força llarg per a aquest mode de transport. Tot i esbailar-les, no hi ha gaire turistes que visiten Moscou.

Una campanya lúdica d'estudiants que volien mostrar la semblança de l'arquitectura dels dos Moscou de fet ensenyava un apartament en estil soviètic que es troba al nucli de Ledeberg a costat de Moscou [1].

[edita] Referències

Aquest article és una adaptació de la Viquipèdia neerlandesa.

.