[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Montalbà del Castell - Viquipèdia

Montalbà del Castell

De Viquipèdia

Montalbà del Castell (en francès oficialment Montalba-le-Château, en occità Montalban del Castèlh) és un municipi de la comarca de la Fenolleda, al departament dels Pirineus Orientals. Es troba a la zona de parla catalana de transició a l'occità, al límit amb el Rosselló i geogràficament en la conca de la Tet.


Bandera de França Aquest article sobre França és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.


Occitània

Pirineus OrientalsFenolleda

Pirineus Orientals
Municipis: Ansinyà · Bellestar · Campossí · Caramany · Cassanyes · Caudiers de Fenollet · Centernac · l'Esquerda · Felluns · Fenollet · Fossa · Lançac · Maurí · Montalbà del Castell · Pesillà de Conflent · Planeses · Prats de Sornià · Prunyanes · Rasigueres · Rebollet · Sant Martí de Fenollet · Sant Pau de Fenollet · Sornià · la Tor de França · Trevillac · Trillà · Virà · el Viver

Comarques: Alta Cerdanya | Capcir | Conflent | Rosselló | Vallespir | Fenolleda