[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Mitsuyoshi Anzai - Viquipèdia

Mitsuyoshi Anzai

De Viquipèdia

Mitsuyoshi Anzai és un personatge del manga Slam Dunk.

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

És l'entrenador de l'equip de bàsquet de la preparatòria de Shohoku, té al voltant d'uns 50 anys i està casat. En les seves èpoques de jugador de bàsquet, va ser considerat com el millor jugador de tot el Japó, aconseguint dur al seu equip a guanyar el campionat nacional.

Després del seu gran pas pel bàsquet com jugador, passà a ser entrenador en la universitat i a causa de la seva forma de ser, va ser anomenat com "el dimoni dels cabells blancs", però va tenir un gran jugador, era considerat un prodigi, de nom Yasawa, que a causa de la seva ambició de ser el millor jugador de Japó, es va anar a jugar a Estats Units, on no va tenir sort i es va enfonsar davant el nivell del joc d'aquell país.

Després d'un temps de no saber res d'ell, en el diari, Anzai s'assabenta que havia mort en un accident de cotxe, així que a l'anar al cementiri per a veure'l per última vegada, la mare de Yasawa li dóna una carta a Anzai, on li diu que sempre havia d'haver-li fet cas i que lamenta molt haver deixat l'equip de bàsquet a Japó.

Aquesta carta deixa marcat fatalment a Anzai, que a l'instant es retira d'entrenar equips de bàsquet en la universitat i entra a la preparatòria de Shohoku, i així tambien canvia la seva caracter totalment, pel que ara es converteix en "el buda dels cabells blancs".

D'aquí passen 5 anys i arriba el moment en què Hanamichi Sakuragi entra a la preparatòria de Shohoku. I a partir d'aquest moment Anzai torna a gaudir entrenant a un equip de bàsquet segons les paraules de la mateixa esposa d'Anzai, així que amb un nou equip intentarà conquistar el país i ensenyar a aquests joves un bàsquet de qualitat.

A punt d'acabar el campionat interestatal, sofreix un atac de cor, pel que no va poder estar a l'últim partit contra Ryonan, però on gràcies a un gran treball, Shohoku guanya i els jugadors li dediquen la victòria al seu entrenador. Anzai, té una facilitat fer explotar totes les habilitats dels jugadors, així com el seu ràpida forma de canviar l'estratègia dintre dels partits, i tot i estar entrenant en una preparatòria, és respectat per tots els seus jugadors i amics, tant pel que va fer com jugador, com ara per entrenador.