[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Minamoto no Yoshinaka - Viquipèdia

Minamoto no Yoshinaka

De Viquipèdia

Tomba de Yoshinaka
Tomba de Yoshinaka

Minamoto no Yoshinaka (源義仲?) (11541184) va ser un general tardà del Període Heian. Un membre del Clan Minamoto, Minamoto no Yoritomo va ser el seu cosí i rival durant la Guerra Genpei entre els Minamoto i els Taira.

Va néixer a la província de Musashi, el pare de Minamoto no Yoshikata va morir i el seu domini va ser pres per Minamoto no Yoshihira en una disputa familiar quan ell encara era un nadó. Yoshihira va intentar de matar Yoshinaka, però ell es va escapar a la província de Shinano (actual Prefectura de Nagano).

Yoshinaka va vèncer l'exercit de Taira no Koremori a la Batalla de Kurikara i va marxar a Kyoto. Els Taira se va retirar fora de la capital, agafant de nen l'Emperador Antoku amb ells. Tres dies més tard l'exercit de Yoshinaka va entrar a el capital i la clausura de l'emperador Go-Shirakawa que li va atorgar el títol de Shogun Asahi. Tot i això, el seu exercit va saquejar Kyoto, i l'emperador li ordenà atacar als Taira, amb la finalitat d'obtenir l'exercit fora de la capital.