[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Mikey Way - Viquipèdia

Mikey Way

De Viquipèdia

Mikey Way
Informació bàsica
Nom real Michael James Way
Naixement 10 de setembre del 1980
Nova Jersey, Estats Units
Gènere Post Hardcore
Britpop
Jazz
Professió Baixista
músic
Instruments baix elèctric.
Anys en actiu 2001 – actualitat
Artistes relacionats My Chemical Romance
Web oficial [1]

Michael James Way Lee, més conegut com Mikey Way, és el baixista del grup My Chemical Romance, i germà petit del vocalista del mateix grup, Gerard Way. Va néixer el 10 de setembre de 1980 a Nova Jersey.

[edita] Biografia

Va néixer i va créixer a Newark, Nova Jersey. En Mikey i en Gerard són cosins segons del comediant Joe Rogan, i descendents de escocesos e italians. Ell és el responsable del nom del grup, el cual va provenir del llibre "Ecstacy: three tales of chemical romance" (en català: Éxtasis), escrit per Irvine Welsh; el llibre el va trobar en una llibreria on treballava. En Mikey va apendre a tocar el baix per a poder estar en la banda de el seu germà. Toca amb un "A Highway 1 Precision Bass", i amb un "Fender Standard Precision Bass". És miope i adicte a la cafeina. Fa un temps es va fer una operació làser per curar-se la miopia, i també va fer un cambi radical de look, bastant brusc, que va consistir en cambiar-se el color del cabell i tallar-se'l, i posar-se sombra als ulls. Es va casar amb la baixista i técnic Alicia Simmons el 8 de març del 2007.

[edita] Salut Mental

Durant la grabació del seu últim disc "The Black Parade", en Mikey tenia problemes personals que resoldre , que el van fer deixar temporalment la banda, causant casi la desintegració de la mateixa. Ell va dir en una entrevista per a Alternative Press, en la edició de desembre del 2006, que pensava en la seva capacitat per a tocar, "aquí estava, finalment, tenia tot per lo que habia lluitat durant tota la meva vida , i no em divertia més. Estava en la etapa en la que mirava cap enfora i veia que jo no disfrutava com tots." En Mikey va sortir de la banda per "desconectar-se" de la banda. Después de varies setmanes de psicioterapia li van diagnosticar un trastorn bipolar. Després, va tornat a la grabació.