[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Meryl Silverburgh - Viquipèdia

Meryl Silverburgh

De Viquipèdia

Meryl Silverburgh és un dels personatges que apareixen en Metal Gear Solid, un videojoc per a PlayStation.

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.


Meryl Silverburgh va néixer aproximadament en els anys 80. Meryl pensa que el seu pare és Matt Campbell, però est era realment el seu tiet, i va morir poc després de néixer ella. El seu pare biològic és Roy Campbell, encara que ella creu que aquest és el seu tiet. Va néixer i es va criar en una família amb tradició militar. Al creure ella que el seu pare habia mort com soldat, ella des de petita vol introduir-se en el món de les armes, per a així compreder al seu pare. No es relacionava amb els homes, la seva única meta era arribar a ser la millor guerrera.

Meryl creia que aquest era el seu somni, encara que al conèixer en Shadow Mosses a Snake, s'adona que no és així. Abans d'això va ser quan va ingressar en FOX-HOUND. Roy Campbell li va ajudar en la seva estada en el grup d'elit. Més tard seria la triada per a anar a la illa de Shadow Mosses a detenir l'atac terrorista (abans que Snake), però va ser capturada. Aquesta era la seva primera missió "real", ja que tot l'entrenament que havia realitzat, i totes les missions que va fer, havien estat en realitat virtual. Alguna cosa més tard van enviar a Solid Snake a parar l'atac terrorista, i ambdós es trobarien unes quantes vegades en Shadow Mosses, fins a tal punt, que poc a poc es començaven a notar els primers sintomas d'amor entre ambdós, i que posteriorment Psycho Mantis confirma al llegir la ment de Meryl.

Mentre estaven els dos dirigint-se a les torres del complex de Shadow Mosses, va aparèixer Sniper Wolf, qui va ferir a Meryl amb tres trets. Snake va haver de deixar-la llençada en el sòl sagnant per a anar a la recerca d'un rifle de francotirador, i a la seva volta, s'havien dut a Meryl presonera de nou. Finalment, després de la lluita de Snake contra Liquid, aquest aconsegueix rescatar a Meryl. Ambdós aconsegueixen sortir amb vida de Shadow Mosses, i acaben parlant sobre el sentit de la vida; que canviaria per als dos a partir d'aquest moment.