[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Menut - Viquipèdia

Usuari Discussió:Menut

De Viquipèdia

Taula de continguts

[edita] Anterior Usuari (traxtorm)

Salutacions cordials

--Malet 20:02, 4 febr 2007 (CET)

[edita] Carl Johnson "CJ"

L'article d'en Carl Johnson, el pro. del GTA San Andreas, ja està fet però sota un diferent nom. Pots fer una la redirecció doncs.--Manlleus 16:38, 17 març 2007 (CET)

Jo, llegint l'article del GTA San Andreas, vaig veure que hi havia l'article sense contingut, i per això el vaig crear, desconeixent que ja existia. Així doncs, és un error del Viquipedista que va redactar el text, i m'he deixat emportar pel seu enllaç. Gràcies per l'avís ;). menut 11:55, 18 març 2007 (CET)

[edita] Pàgines òrfenes

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Linutop.

Vist ! menut (?)

[edita] Gràcies per l'error ortogràfic

M'agrada que em corregeixin, gracies. --KRLS , 00:26, 1 juny 2007 (CEST)

[edita] Nuclis de població de l'ametlla de mar

Hola Traxtorm, la informació sobre els nuclis de població és del nomenclàtor oficial de la generalitat de Catalunya. Aquests nuclis estan censats com a tals dins del municipi, però no se si són popularment reconeguts com a nuclis independents o no. He creat els articles a partir de Portal:Catalunya/Sol·licitats - Nomenclàtor Oficial de Catalunya/Baix Ebre. --Kippelboy (discussió) 20:12, 21 des 2007 (CET)