[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Imatge:MatAlPas.gif - Viquipèdia

Imatge:MatAlPas.gif

De Viquipèdia

El peó de les negres captura al pas el peó blanc.

Creada per Joansala, basada en la interfície gràfica de l'aplicació lliure XBoard que us podeu baixar gratuïtament. WinBoard és una versió reduïda de XBoard per a MS Windows.

Les imatges de les peces utilitzades a les aplicacions XBoard i WinBoard foren dissenyades per Elmar Bartel, qui les va publicar sota els termes de la llicència GNU General Public License. Sou lliure de distribuir-les sota aquests termes, en qualsevol altre cas heu d'obtenir un permís especial de l'autor.

Per a més informació també podeu consultar la traducció no oficial al català de la llicència GPL.

Cap GNU S'autoritza la còpia, la distribució i la modificació d'aquest document sota els termes de la llicència de documentació lliure GNU, versió 1.2 o qualsevol altra que posteriorment publiqui la Free Software Foundation); sense seccions invariants (Unvariant Sections), textos de portada (Front-Cover Texts), ni textos de contraportada (Back-Cover Texts). S'inclou una còpia en anglès d'aquesta llicència a l'article "GNU Free Documentation License".
Commons
S'ha pres la decisió de no acceptar més imatges lliures que es puguin carregar a Wikimedia Commons. Si heu carregat aquesta imatge després del 25 d'octubre del 2006 teniu un termini de 30 dies abans no s'esborri.

Si és anterior es mourà a Commons amb la llicència {{GFDL}}, després de verificar-ne la seva validesa.

Podeu utilitzar l'eina d'ajuda CommonsHelper per generar el text del sumari. Un cop traslladada afegiu {{AraCommons}}

Historial del fitxer

Cliqueu sobre la data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/HoraDimensionsUsuariComentari
actual00:56, 25 març 2005170×170 (3 KB)Joansala (Discussió | contribucions) (El peó de les negres captura al pas el peó blanc)

Les següents pàgines enllacen a aquesta imatge: