[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Joansala - Viquipèdia

Usuari Discussió:Joansala

De Viquipèdia

Benvingut a la Viquipèdia i al Coneixement lliure. A la Portada, hi ha un apartat anomenat Viquipèdia on trobaràs informació per a un inici més fàcil :-)

Aquesta és la teva pàgina de discussió, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, tens la teva pàgina d'usuari, on hi pots posar les teves dades, interessos, etc.

Disposes de la taverna, on posar-hi els teus dubtes, suggeriments o comentaris. Pots signar en les discussions amb el penúltim botó de dalt de la barra d'edició.


joanjoc 23:36 24 mar, 2005 (UTC)


[edita] Imatges

Hola una altra vegada :-) Cal que indiquis la procedència de les imatges que carreguis a la Viquipèdia. A la següent pàgina; Viquipèdia:Missatges personalitzats de MediaWiki#Missatges sobre drets d'autor hi trobaràs alguns exemples dels missatges predefinits que es poden incloure a les imatges. Gràcies !! joanjoc 23:44 24 mar, 2005 (UTC)

Hola... He vist que havies indicat l'origen de les imatges :-) Com que aquest tema al principi és un pel complicat, t'he posat un exemple del que podria ser una informació adequada sobre la imatge a; Imatge:Alfil moves.png. Si t'agrada com queda, ho podries anar posant a les altres imatges teves :-) He vist que posaves la informació a la pàgina de discussió de la imatge, normalment ho posem a la pàgina de la imatge directament. joanjoc 14:59 25 mar, 2005 (UTC)

Tambe hauries de pensar a traduir al catala els noms dels fitxers d'imatges, mes que res per facilitar-ne la cerca. Xevi 15:26 25 mar, 2005 (UTC)

Hola, gràcies per l'ajuda. Perdoneu però es que encara no sé massa com funciona això, i ja se'm acumula la feina :) He estat remenant una mica això dels escacs per adaptar-ho a la realitat i a les lleis de la FIDE, la FEDA i sobretot la FCE. --Joansala 16:17 25 mar, 2005 (UTC)

Res a perdonar, tots hem d'aprendre. Perdona'm ara si em poso pesat, però en el cas de posar imatges sobre llicència GFDL caldria que hi posessis el cartell {{GFDL}} que classifiquès la imatge en la categoria corresponent. Llull 16:34 25 mar, 2005 (UTC)
Pots fer-ho tu mateix, ja prendré exemple per al pròxim cop. Tot i que són compatibles la GNU GPL no és el mateix que la GNU FDL. No he sabut trobar la llicència adequada a les plantilles.--Joansala 16:54 25 mar, 2005 (UTC)