[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Masao Sato - Viquipèdia

Masao Sato

De Viquipèdia

A Shin-chan, Masao Satō (佐藤マサオ) és un nen de la classe dels Gira-sols del parvulari Futaba. Té 5 anys, i forma part de l'Exèrcit de Kasukabe. En japonès l'anomenen Masao-kun (マサオくん), però en català es refereixen a ell simplement com a Masao.

Es caracteritza per dur el pèl molt curt. És molt sensible i plora molt per tot. És molt tímid, sobretot quan ha de parlar amb la Megumi, la nena que li agrada; o demanar un autògraf al dibuixant Usuto Yoshii.

És probablement el més otaku del grup. Col·lecciona targetes telefòniques usades i li agrada molt el manga. Compra el manga d'Usuto Yoshii, Les aventures de la jove ninja Fubukimaru i el visita freqüentment a casa seva perquè li avaluï els seus nous esbossos, però no s'atreveix a anar sol i sempre va acompanyat d'en Shin-chan, que acaba causant algun problema.

Els cercabregues del parvulari i del veïnat sempre elegeixen el Masao com a objectiu per ésser de plor fàcil, i ell, les més de les vegades, recorre a en Shin-chan, qui sol acabar derrotant-los de la forma més inesperada. Per això, encara que moltes vegades en Shin-chan el desesperi, es podria dir que és el seu millor amic.

Alguna vegada, els seus amics l'han intentat entrenar perquè sigui més valent o més fort, però sempre ha estat debades.