[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Mas d'en Gual - Viquipèdia

Mas d'en Gual

De Viquipèdia

El Mas d'en Gual és una urbanització del Vendrell a la província de Tarragona (Catalunya).

El nom li ve d'un mas antic que hi ha a la zona. El Mas d'en Gual s'ha fet bastant famós per la troballa d'un poblat ibèric el 2001.

Durant el 2004 l'ajuntament del Vendrell va planificar urbanitzar la zona, fins que uns historiadors van trobar una màscara púnica el 2005, avui dia encara es pot visitar i no es descarta la troballa de més antiguitats. Encara que el seu estat és molt pèssim es pot visitar lliurement.

Actualment la ex alcaldessa del Vendrell encara té en marxa fer una urbanització en la zona denominada, El Tancat Del Galan, amb els quals es construirà una urbanització.

Aquesta urbanització està situada al nord del municipi vendrellenc, a prop d'una altre urbanització, El Tancat. En aquesta urbanització hi destaquen que les cases són de l'estil americà, aparellades amb nombroses piscines, també destaquen els parc com el parc d'Utrera.

Actualment l'ajuntament està ampliant el poble per l'est on la comunicació serà molt més fàcil.


Ubicació del Baix Penedès Aquest article sobre el Baix Penedès és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.