[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Marb - Viquipèdia

Usuari Discussió:Marb

De Viquipèdia

hola. Vinc a la wiquèpia desde wikipideia es. Normalment estic allà, però espere poder fer cosetes per aci també.

Tinc moltes faltes d'ortografia, em compromet a intentar minimizar-les, però es algo superior a mi. ho senc.

Per ara, si em deixeu algun missatge, aneu allà, val?

http://es.wikipedia.org/wiki/Usuario_Discusi%C3%B3n:Marb


BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Marb!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Benvinguda a la Viquipèdia! Per fi t'has decidit a donar-hi una volta! :D --Joanot Martorell 16:24, 7 des 2005 (UTC)

Si tradueixes automàticament revisa-ho, si us plau. Això de "cridat" per "anomenar" (llamar, en castellà) crida força l'atenció. Si fas faltes ho pots arreglar per exemple amb el corrector en línia del Gmail. Admet variacions dialectals.

[edita] Articles d'acústica

Hola! Veig que estàs fent molts nous i bons articles sobre temes d'acústica. El problema és que molts conceptes, com "fase", "amplitud", etc. són generals de mecànica d'ones i no només d'acústica, de manera que ficar-los dins la categoria "Acústica" és massa restringit. Es podrien fer dues coses:

  • Passar-los a la categoria "Física".
  • Crear una nova categoria "Mecànica d'ones" o "Mecànica ondulatòria" i passar-los-hi.

Què et sembla? --Oersted 14:53, 15 des 2005 (UTC)

Perfecte, doncs! --Oersted 20:03, 15 des 2005 (UTC)