[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Marta Almirall i Elizalde - Viquipèdia

Marta Almirall i Elizalde

De Viquipèdia

Marta Almirall i Elizalde és una ballarina i coreògrafa catalana.

L'any 1983 fundà la companyia Roseland Musical, de la qual n'és la seva directora, amb la finalitat de fer arribar al públic infantil muntatges teatrals de dansa amb la mateixa qualitat que els muntatges destinats al públic adult. Al llarg de la seva carrera ha participat en molts projectes coreògrafics, destacant la seva participació com a coreògrafa en la pel·lícula "Tic-Tac" de Rosa Vergés, en el centenari del Futbol Club Barcelona i en diverses cerimònies dels Jocs Special Olímpics.

El 2007 ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Dansa, concedit per la Generalitat de Catalunya, que, a través de la seva companyia Roseland Musical fundada fa més de 20 anys, s'ha dirigit vers el públic infantil i familiar, creant obres divertides i suggerents, amb el mateix rigor i qualitat que si fossin per a adults.


Aquest article sobre un català és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat com, per exemple, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.


[edita] Enllaços externs